SC ALEX DECORATIUNI SRL(Alex Deco Design), J13/1706/2016, CUI 36277003, sediul in Cumpana Str Gutuiului Nr 28 jud Constanta, punct de lucru in Constanta Str Stefan cel Mare Nr 36-40 incinta Tomis Mall.

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Alex Deco Design de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea SC ALEX DECORATIUNI SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Accesul si utilizarea paginii Alex Deco Design sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe Alex Deco Design sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii Alex Deco Design pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul Alex Deco Design nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor Alex Deco Design.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC ALEX DECORATIUNI SRL. SC ALEX DECORATIUNI SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC ALEX DECORATIUNI SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul Alex Deco Design si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC ALEX DECORATIUNI SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre SC ALEX DECORATIUNI SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de ALEX DECORATIUNI SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC ALEX DECORATIUNI SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.