Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Living Modular 08

Cu Modulo by Veneran zona de living este total revoluționată în ceea ce privește spațiul și stilul. Un proiect modular care implică nu doar zona de home entertainment ci și toate zonele care gravitează în jurul acesteia: bufete, biblioteci, zone de studiu și mici accesorii precum console și dulapuri pentru a fi amplasate lângă canapeaua de colț. Un proiect 360° care reorganizeaza elegant cea mai folosita zona a casei, un spatiu conceput ca un spatiu mare deschis unificat in imagine si stil.

Materialele folosite, personalizarea și atenția la detalii sunt valori care ne-au distins mereu istoria. Folosim doar lemn de prima alegere si iti confectionam mobilierul respectand succesiunea omogena a granulatiei lemnului. Structurile dulapurilor, realizate din panouri din lemn de tip fagure, sunt semnul distinctiv care le asigura unicitatea si durabilitatea.

O alegere prietenoasă, pentru protejarea mediului și a sănătății umane, Veneran aplică cicluri de vopsire cu apă și poliuretan cu impact redus asupra mediului, inodor și antialergic. Respectul pentru mediul înconjurător se realizează printr-o producție orientată spre viitor, nu numai din punct de vedere estetic și durabilitate, ci mai ales în vederea reducerii amprentei ecologice asupra mediului.

Date:
ro_RORomanian