Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Bucataria Perla

Compozitii: Toate colectiile propuse de noi pot fi compuse ca bucatarii liniare, bucatarii insula, bucatarii peninsula, bucatarii pe colt. Fiecare soluție are propriile sale funcționalități, propriile sale particularități. Scopul nostru este să-l găsim pe cel mai bun în funcție de gusturile, nevoile și spațiile dumneavoastra.

Materiale: Alegerea materialuli determina caracterul practic și satisface gustul estetic, chiar și prin elementele de mobilier. Puteti alege bucatarii din sticla, bucatarii ceramice, bucatarii din rasina, bucatarii melaminate, bucatarii din lemn, bucatarii metalice, bucatarii lacuite sau bucatarii tehnologice.

Tipologie: Bucatarii clasice, bucatarii moderne si bucatarii contemporane. Fabrica italiana, de 51 de ani Incadrata într-un brand care mobilează fără granițe în fiecare zi, transformând bucătăria într-un loc de confort si frumusețe.

Elementele speciale ale bucatariilor: Design si inovatii tehnologice in slujba functionalitatii maxime, pentru a va face bucataria unica. Coloane încastrate care apar și dispar cu o mișcare, sertare elegante și personalizate, deschideri electrice.

Ce înseamnă „design” astăzi? Și care este sensul de „confort”? Reflecțiile asupra acestor puncte ne-au îndrumat către soluții de design care transformă spațiul bucătăriei într-un context de experiență și viață conectat la cele mai urgente și globale solicitări de ecocompatibilitate, sănătate și sustenabilitate: o bucătărie contemporană este frumoasă doar dacă valoarea estetică a formelor îmbină cea mai mare sănătate a materialelor sale de construcție în beneficiul și protecția celor care locuiesc acolo în fiecare zi; o bucătărie contemporană este funcțională doar atunci când un proces de producție care protejează și repară mediul și natura se adaugă performanței designului.

Bucătăriile noastre sunt spații nobile și sănătoase, tocmai pentru că această dublă viziune a devenit o alegere conștientă, operațională, documentată și certificată care implică aspecte constructive ale modelelor noastre.

VOPSELE RENNER CERTIFICATE CU EMISIE MICĂ: pentru a construi bucătării fără impact asupra sănătății. Vopselele Renner Italia – GREENGUARD Gold, potrivite și în contexte precum școli și instituții medicale, sunt testate și certificate de UL (Underwriters Laboratories), lider mondial în siguranță, aplicate și la calitatea aerului interior; se caracterizează prin emisii scăzute de compuși organici volatili, reducând impactul expunerii în interior, îmbunătățind calitatea aerului.

Category:
Date:
ro_RORomanian