Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa transformabilă joasă Geniale

Masa transformabilă joasă Geniale este măsuța de cafea transformabilă cea mai scundă din lume. În starea de coborâtă maxim are doar 11 cm! Atunci când este închisă, poate dispărea cu ușurință sub un pat sau o canapea, pentru a obține mai mult spațiu. În momentul în care aveți nevoie de ea, este o locație comodă dacă doriți să lucrați sau să luați masa. O măsuță cu adevărat inteligentă, pe măsura numelui pe care o are.

Acționare

Masa transformabilă Geniale se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa transformabilă Geniale are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 11 cm la 75,5 cm. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. De asemenea, în poziția minimă sunt active rotițe pentru deplasarea transversală. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi doar din melamină. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia: 104×58 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 11 și 75,5 cm

Greutate: 25 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1068€, varianta de melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish