Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa pliabilă Icaro

Masa pliabilă Icaro nu este doar în imaginație, este reală și are o practicitate ingenioasă. Icaro, masa transformabilă ca și un origami, a fost creată pentru a elibera sau aranja spațiul în funcție de necesități. Un cadou real pentru cei care iubesc soluțiile dinamice și creative în spațiul de locuit. Absolut perfectă pentru oricine își dorește să aibă spațiu suficient în fiecare zi, dar știe și că dacă îi vin oaspeți, are posibilitatea să îi găzduiască.

Acționare

Masa pliabilă Icaro se transformă printr-un mecanism de extensie tip compas într-o masă de sufragerie. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa pliabilă Icaro are baza din metal și mecanismul de extindere de tip compas. Masa se pliază foarte ușor și ocupă un spațiu de doar 8 cm grosime, putând fi depozitată foarte ușor chiar și sub un pat sau într-un dulap. Când este extinsă, este o masă rotundă cu un diametru de 120 cm. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi doar din melamină. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Masa în stare neextinsă: 126x63x8 cm

Tăblia în stare extinsă: rotundă, cu diametrul de 120 cm

Greutate: 26 kg

Montaj

Masa sosește montată, în stare pliată, gata de utilizare.

Pret incepand de la 1204€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish