Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa transformabilă în pat Tavoletto

Masa transformabilă în pat Tavoletto s-a născut dintr-o idee genială, care combină trei piese de mobilier, dintre care două cu funcții complet diferite, într-una singură. O măsuță de cafea perfectă pentru cameră de zi, care poate deveni un pat confortabil sau o masă de prânz: Și toate acestea fără a pierde din rafinamentul estetic în nici una dintre versiuni. Cea mai bună definiție: convertibilitate maximă într-un spațiu mic. Absolut perfectă pentru cine dorește să aibă un pat de rezervă fără să se vadă.

Acționare

Masa transformabilă în pat Tavoletto se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o masă de prânz sau un pat. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa transformabilă în pat Tavoletto are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 25 cm la 76 cm. Prin rabatarea tăbliilor și extindere, se transformă într-un pat, iar fotoliul puf din dotare este transformabil în saltea (din spumă poliuretanică ignifugă), învelită cu țesătură gri B01 sau bej B02. Picioare rabatabile de sprijin. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 105×85 cm

Patul în stare extins: 210×85 cm

Salteaua în stare deschisă: 206×80 cm

Salteaua în stare fotoliu puf: 80x52x46 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 25 și 75 cm

Greutate: 75 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1953€.

Categorie:
Date:
en_USEnglish