Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Universe

Masa extensibilă și transformabilă Universe prin nume prefațează calitățile sale: universalitatea, abilitatea de a se adapta la diferite stiluri, gusturi și nevoi. Universe este un adevărat evergreen, rafinată ca măsuță de zi și practică asemenea unei mese de prânz. În poziția de măsuță de cafea ocupă doar 68 cm lățime și 110 cm lungime, fiind ușor de integrat în orice spațiu. Ca masă de prânz, devine aproape pătrată, putând găzdui până la 6 persoane.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Universe se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Universe are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 27 cm la 81 cm. Tăblia se dublează prin rotire și deschidere. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Masa extensibilă și transformabilă Universe se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o comodă masă de sufragerie. Ea are baza din metal și mecanismul de ridicare cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la doar 27 cm la 81 cm. Tăblia poate fi din melamină, sticlă lucioasă sau mată, din ceramică sau efect mortar. Măsuța se extinde prin rotire și depliere, dublându-și lățimea. Roți pentru a facilita deplasarea longitudinală mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, efect mortar, sticlă sau ceramică. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 110×68 cm

Tăblia în stare extinsă: 136×110 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 27 și 81 cm

Greutate: 44 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1068€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish