Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Sakura

Masa extensibilă și transformabilă Sakura, prin formele sale curate și armonioase, pare să se inspire de la floarea de cireș. Ea încearcă să ne transmită delicatețe și frumusețe, rezultatul fiind o măsuță funcțională care își dublează lățimea tăbliei. Fără a pierde nici un moment estetica extrem de rafinată, ea este capabilă de o profundă transformare. De la o măsuță de cafea micuță și delicată, poate în câteva clipe să devină o masă de prânz.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Sakura se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Sakura are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 35 cm la 75 cm. Tăblia se dublează prin rotire și deschidere. Mobilierul nu trebuie niciodată să fie voluminos, în primul rând în ceea ce privește spațiul ocupat. Măsurați locul atât în starea de măsuță de cafea, cât și în starea de masă de prânz. Masa Sakura poate găzdui până la 6 persoane.. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, efect mortar, sticlă sau ceramică. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 110×68 cm

Tăblia în stare extinsă: 136×110 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 35 și 75 cm

Greutate: 44 kg

Montaj

Masa sosește montată. Este important să evaluați cu atenție dimensiunile spațiului pentru masă și să alegeți masa cea mai potrivită.

Pret incepand de la 1059€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish