Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Levante

Masa extensibilă și transformabilă Levante este o masă transformabilă nouă, care integrează unicitatea structurii metalice cu soliditatea tăbliei de grosime mare. În varianta prezentată tăblia este propusă în stejar masiv, soluție care armonizează modernitatea și funcționalitatea. Acest lucru este posibil fără a renunța la ceea ce este natural și este îndrăgit de amatorii de frumos. Absolut perfectă pentru orice sufragerie, frumoasă și discretă ca măsuță de cafea, încăpătoare ca masă de sufragerie.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Levante, etalon de frumusețe, se transformă dintr-o măsuță de cafea aproape pătrată, într-o încântătoare masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Levante are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Masa se extinde foarte ușor, având un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil în nici o poziție a mesei. Se poate extinde cu una sau două extensii de câte 50 cm, care se pot depozita sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți mascate în cele 4 picioare. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 95×90 cm

Tăblia în stare extinsă: 145×90 cm cu o extensie sau 195×90 cu ambele extensii

Înălțime reglabilă în orice punct între 36 și 75 cm

Greutate: 65 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți pentru deplasare longitudinală.

Pret incepand de la 1799€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish