Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Helios

Masa extensibilă și transformabilă Helios este una dintre cele mai noi și frumoase mese din colecție. Este o masă de sufragerie cu tăblia circulară, extrem de versatilă în funcționalitate și în estetică. Structura de bază din metal se încrucișează cu tăblia printr-un joc sugestiv de linii. Mecanismul este în mod special studiat pentru transformarea dintr-o seducătoare măsuță de salon într-o masă de prânz. Ea se extinde foarte confortabil și rapid pentru a putea găzdui oaspeții.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Helios se transformă dintr-o seducătoare măsuță de cafea, într-o modernă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Helios are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 36 cm la 75 cm. Masa se extinde foarte ușor, având un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil în nici o poziție a mesei. Se poate extinde cu o extensie de 60 cm, care este depozitată sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa, și sunt tip carte. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți mascate în cele 4 profile ale picioarelor. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis, efect mortar, sticlă sau ceramică. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 105 cm diametru

Tăblia în stare extinsă: 165×105 cm în formă ovală

Înălțime reglabilă în orice punct între 36 și 75 cm

Greutate: 65 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți pentru deplasare.

Pret incepand de la 1813€, varianta pe melamina.

Produs in stoc: 1 buc, picioare si blat alb(melamina)

Categorie:
Date:
en_USEnglish