Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Gingillo

Masa extensibilă și transformabilă Gingillo este o adevărată bucurie. O măsuță de dimensiuni discrete, un design simplu și ușurință la utilizare: în doar două mișcări își dublează lungimea. Esențialitatea acestei mese transformabile Gingillo este naturalețea și autenticitatea, valori pe care fiecare dintre noi le dorim fiecare. Credem și ne dorim să fie exprimate și prin mobilierul pe care îl alegem în camera de zi sau sufragerie.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Gingillo se transformă dintr-o comodă măsuță de cafea într-o masă la care puteți găzdui musafirii. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Gingillo are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 25 cm la 78 cm. Tăblia se dublează prin rotire și deschidere, la fel ca deschiderea unei cărți. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, efect mortar, sticlă sau ceramică. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 93×68 cm

Tăblia în stare extinsă: 186×68 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 25 și 78 cm

Greutate: 50 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1111€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish