Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Fenice

Masa extensibilă și transformabilă Fenice este recomandată pentru cei care caută o masă care să rezolve problema de a avea 2 mese: una de salon și una de prânz. Simplă, cu forme esențiale bine conturate, gata să își facă datoria și să își etaleze practicitatea. În viața de zi cu zi Fenice este masa de stil „ușor”, concretă, de extremă simplicitate. Este ideală pentru cei care adoră funcționalitatea și practicitatea, dar nu neglijează formele. La nevoie ea se transformă din măsuța de zi într-o frumoasă masă de prânz, care poate găzdui până la 6 oaspeți. Se evidențiază de celelalte mese din colecție prin forma particulară a picioarelor.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Fenice se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Fenice are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 22 cm la 77 cm. Tăblia se dublează prin rotire și deschidere. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, efect mortar, sticlă sau ceramică mată. Baza metalică este din diverse variante de metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 110×68 cm

Tăblia în stare extinsă: 136×110 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 22 și 77 cm

Greutate: 42 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1187€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish