Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Febo

Masa extensibilă și transformabilă Febo, una dintre mesele cele mai noi produse, este o masă cu un echilibru perfect între mărime și frumusețea designului. Febo reușește cu adevărat să surprindă prin lipsa tăieturii centrale și a modului în care se vede din lateral, când este extinsă. Ea devine centrul atenției atunci când este combinată cu un decor modern, reușind să scoată în evidență chiar și un stil clasic sau să devină protagonistă în cadrul unui design industrial. Febo este o măsuță de cafea care se transformă într-o masă de living, concepută special pentru a surprinde.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Febo se transformă dintr-o simpatică măsuță de cafea într-o modernă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Febo are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 28 cm la 80 cm. Masa se extinde foarte ușor, având 2 rânduri de extensii, foarte bine mascate, care nu sunt vizibile în nici o poziție a mesei. Se poate extinde cu una sau ambele extensii de câte 50 cm fiecare, acestea fiind de tip carte și depozitate sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, lăcuit mat, furnir lăcuit por deschis, lăcuit lucios, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×80 cm

Tăblia în stare extinsă: 170×80 cm cu o extensie sau 220×80 cu ambele extensii

Înălțime reglabilă în orice punct între 28 și 80 cm

Greutate: 70 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți pentru deplasare longitudinală.

Pret incepand de la 1890€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish