Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Etoile

Masa extensibilă și transformabilă Etoile reamintește de delicatețea, rafinamentul și grația unei dansatoare sub lumina reflectoarelor. Cu tăblia sa de sticlă sau ceramică exprimă modernitate și este ideală pentru cei care doresc să adauge o notă de eleganță în camera de zi. Funcționalitatea, practicitatea și finețea se regăsesc în această masă potrivită oricărui interior modern. Ușor de manevrat, cu o formă geometrică bine studiată, este gata pentru a fi punctul de interes al sufrageriei tale sau a camerei de zi.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Etoile se transformă dintr-o seducătoare măsuță de cafea într-o frumoasă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Măsuța se extinde foarte ușor prin două extensii tip carte, care se găsesc la capetele mesei. Extensiile laterale tip carte sunt din MDF asortat cu tăblia. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Etoile are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 27 cm la 86 cm. Masa se extinde foarte ușor, prin 2 extensii tip carte de câte 42 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tăblie. Extensiile sunt din MDF de culoare asortată cu a cea a tăbliei. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia mesei extensibile și transformabile Etoile poate fi din sticlă lucioasă sau mată sau din ceramică. Baza metalică poate fi din crom în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×74 cm

Tăblia în stare extinsă: 162×74 cm cu o extensie sau 204×74 cu ambele extensii.

Înălțime reglabilă în orice punct între 40 și 81 cm.

Greutate: 36 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1440€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish