Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Double

Masa extensibilă și transformabilă Double este una dintre puținele mese transformabile care adaugă frumuseții casetei lipsa secționării tăbliei. Pare o simplă măsuță de zi, fără să bănuiți că ea poate deveni o frumoasă masă de prânz. Suficient de mică pentru a nu deranja când este măsuță de cafea, suficient de mare când este masă de prânz. Are toate argumentele pentru a fi o alegere potrivită pentru orice interior modern sau clasic. Disponibilă într-o mulțime de finisaje pentru bază și tăblie.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Double se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o frumoasă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Măsuța se extinde foarte ușor prin două extensii tip carte, care se găsesc sub tăblie. Extensiile laterale tip carte sunt din același material ca și tăblia. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Double are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 29 cm la 87 cm. Masa se extinde foarte ușor, prin 2 extensii tip carte de câte 40 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și tăblia. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×75 cm

Tăblia în stare extinsă: 160×75 cm cu o extensie sau 200×75 cu ambele extensii

Înălțime reglabilă în orice punct între 29 și 87 cm

Greutate: 73 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți pentru deplasare longitudinală.

Pret incepand de la 1484€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish