Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Diario

Masa extensibilă și transformabilă Diario ne demonstrează cum poate exista o masă transformabilă altfel decât suntem obișnuiți: se poate extinde nu pe lungime, ci pe lățime. Echilibrul perfect între mărime și frumusețea designului sunt câteva elemente care se regăsesc la una dintre mesele cele mai noi. Masa de sufragerie Diario este o adevărată certitudine: excepțională atunci când este combinată cu un decor modern, reușește să scoată în evidență chiar și un stil clasic sau să devină protagonistă în unul industrial. Mică în starea de măsuță, având dimensiunile de 120×80 cm, se extinde la 120×140 cm, fiind capabilă să găzduiască până la 8 persoane.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Diario se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o practică masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Diario are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 28 cm la 88 cm. Masa se extinde foarte ușor, având un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil în nici o poziție a mesei. Se extinde cu o extensie de 60 cm, de tip carte, care este depozitată sub tăblie. Extensia sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis sau efect mortar. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×80 cm

Tăblia în stare extinsă: 120×140 cm cu o extensie de 60 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 28 și 88 cm

Greutate: 70 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți pentru deplasare longitudinală.

Pret incepand de la 1581€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish