Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Compact

Masa extensibilă și transformabilă Compact este recomandată spațiilor mici, moderne și camerelor de zi. Mică și discretă, Compact ocupă un spațiu mic, cu doar 100 cm în plan. Nu înseamnă că performanța sa este mai redusă: se apără bine și ca și masă de prânz. Ea este capabilă să găzduiască până la 8 persoane. Marea sa funcționalitate va fi o surpriză pentru dumneavoastră și cei dragi. A fi la înălțime este una din prerogativele mesei transformabile Compact, o masă versatilă capabilă să devină vedeta camerei.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Compact se transformă dintr-o discretă măsuță de cafea într-o frumoasă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Măsuța se extinde foarte ușor prin două extensii tip carte, care se găsesc sub tăblie. Extensiile laterale tip carte sunt din același material ca și tăblia. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Compact are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 25 cm la 84 cm. Masa se extinde foarte ușor, prin 2 extensii tip carte de câte 35 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tăblie. Extensiile sunt din MDF de culoare asortată cu a cea a tăbliei. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia mesei extensibile și transformabile Compact poate fi

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 100×68 cm

Tăblia în stare extinsă: 135×68 cm cu o extensie sau 170×68 cu ambele extensii.

Înălțime reglabilă în orice punct între 25 și 84 cm.

Greutate: 50 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți auto-pivotante.

Pret incepand de la 1191€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish