Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Calypso

Masa extensibilă și transformabilă Calypso este o masă care se dorește a fi frățiorul mai mic al mesei transformabile Ulisse, cea mai vândută masă a noastră. Ea reprezintă echilibrul perfect între mărime și frumusețea designului, elemente care se regăsesc perfect ilustrate. Calypso este o adevărată reușită, fiind excepțională atunci când este combinată cu un decor modern. Reușește să scoată în evidență chiar și un stil clasic, dar și să devină protagonistă în cadrul unui design industrial. Absolut perfectă pentru orice sufragerie, frumoasă și minimalistă ca măsuță de cafea, încăpătoare ca masă de sufragerie.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Calypso se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o modernă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Calypso are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 30 cm la 82 cm. Masa se extinde foarte ușor, având un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil în nici o poziție a mesei. Se poate extinde cu una sau două extensii de câte 45 cm, care se pot depozita sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, lăcuit mat, furnir lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 95×72 cm

Tăblia în stare extinsă: 140×72 cm cu o extensie sau 185×72 cu ambele extensii

Înălțime reglabilă în orice punct între 30 și 82 cm

Greutate: 65 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți pentru deplasare longitudinală.

Pret incepand de la 1354€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish