Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Bessy

Masa extensibilă și transformabilă Bessy este alegerea ideală în cazul în care credeți că aveți neapărată nevoie de spațiul ocupat de măsuța de zi. Masa transformbabilă Bessy este cea care poate face ceva pentru dumneavoastră. Motivul care o face cu adevarat specială este abilitatea de a coborî până la 16 cm. Astfel poate să dispară cu ușurință sub un pat sau o canapea, pentru a vă bucura la maxim de fiecare centimetru disponibil.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Bessy se transformă dintr-o minimalistă măsuță de cafea într-o masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Bessy are baza din metal și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 25 cm la 76 cm. Tăblia se dublează prin rotire și deschidere. Pentru o deplasare ușoară longitudinală, masa are roți mascate în cele 2 traverse de sprijin. De asemenea, în poziția coborâtă maxim sunt active rotițe care permit deplasarea transversală. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, efect mortar, sticlă sau ceramică. Baza metalică poate fi cromată în diverse variante sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 110×68 cm

Tăblia în stare extinsă: 136×110 cm

Înălțime reglabilă în orice punct între 16 și 78 cm

Greutate: 42 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți mascate în cele 2 traverse de sprijin.

Pret incepand de la 1134€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish