Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Assist

Masa extensibilă și transformabilă Assist este măsuță de cafea care se transformă într-o masă de zi cu o performanță extraordinară. Ea se poate extinde treptat până la o masă de prânz ce poate găzdui confortabil până la 14 persoane. Assist este proiectată pentru a satisface dorința de personalizare la maxim a spațiilor din casă, jucându-se cu decorul în diverse moduri. Absolut perfectă pentru orice sufragerie, frumoasă și discretă ca măsuță de cafea, încăpătoare ca masă de sufragerie. În plus față de alte mese, dispune de picioare suplimentare aflate în interiorul casetei, care se rabat când se extinde masa.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Assist se transformă dintr-o frumoasă măsuță de cafea într-o încăpătoare masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare, se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Are patru extensii din același material, care se aliniază la planul tăbliei, din care 2 pot fi găzduite sub tăblie. Picioare rabatabile în colțurile tăbliei, mascate sub aceasta când nu sunt utilizate. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Assist are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 25 cm la 76 cm. Masa se extinde foarte ușor și se poate extinde și asimetric, dacă nu se extinde toată. Se poate extinde cu una, două, trei sau patru extensii de câte 50 cm, din care 2 se pot depozita sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți pentru a facilita deplasarea longitudinală, mascate în cele 2 traverse de sprijin.. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit mat, lăcuit lucios, lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi cromată în diverse moduri sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×80 cm

Tăblia în stare extinsă: 170×80 cm cu o extensie, 220×80 cu 2 extensii, 270×80 cu 3 extensii și 320×80 cu 4 extensii.

Înălțime reglabilă în orice punct între 25 și 76 cm

Greutate: 83 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți auto-pivotante.

Pret incepand de la 1894€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish