Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Ares Wing

 

Masa extensibilă și transformabilă Ares Wing se transformă în câteva secunde dintr-o discretă măsuță de cafea, într-o masă de sufragerie foarte elegantă. Ea poate găzdui până la 8 persoane. Ideală pentru cei care iubesc practicitatea, fără a sacrifica estetica. Dinamicitatea ei extremă o face perfectă pentru cine dorește o piesă de mobilier frumoasă și ușor de manevrat. Practicitatea ei vă poate salva în situațiile în care sunteți luați prin surprindere de musafiri.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Ares Wing se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o frumoasă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare, se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Are două extensii interne tip carte, care se aliniază la planul tăbliei. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Ares Wing are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 42 cm la 83 cm. Masa se extinde foarte ușor și se poate extinde și asimetric, dacă nu se extinde toată. Masa se extinde foarte ușor, prin 2 extensii tip carte de câte 40 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți autopivotante mascate în piciorul central. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi din inox sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×75 cm

Tăblia în stare extinsă: 160×75 cm cu o extensie sau 200×75 cu ambele extensii.

Înălțime reglabilă în orice punct între 42 și 83 cm.

Greutate: 100 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți auto-pivotante.

Produs brevetat.

Pret incepand de la 1894€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish