Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Ares Mega

Masa extensibilă și transformabilă Ares Mega este extraordinară: o măsuță de cafea care se transformă într-un gigant, fără a pierde măcar un minimum de stabilitate. Regina meselor transformabile este capabilă să găzduiască până la maxim 14 persoane. Toate acestea sunt argumente esențiale pentru cei care doresc să găzduiască un prânz sau un eveniment important. Ares Mega este masă transformabilă prin excelență, având un picior central reglabil în înălțime, mecanism telescopic de extindere și picioare suplimentare, retractabile, mascate în tăblie.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Ares Mega se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o încăpătoare masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare, se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Are patru extensii din același material, care se aliniază la planul tăbliei, din care 2 pot fi găzduite sub tăblie. Picioare rabatabile în colțurile tăbliei, mascate sub aceasta când nu sunt utilizate. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Ares Mega are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 41 cm la 76 cm. Masa se extinde foarte ușor și se poate extinde și asimetric, dacă nu se extinde toată. Se poate extinde cu una, două, trei sau patru extensii de câte 50 cm, din care 2 se pot depozita sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți autopivotante mascate în piciorul central. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, furnir lăcuit mat, lăcuit lucios, lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi din inox sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×80 cm

Tăblia în stare extinsă: 170×80 cm cu o extensie, 220×80 cu 2 extensii, 270×80 cu 3 extensii și 320×80 cu 4 extensii.

Înălțime reglabilă în orice punct între 41 și 76 cm

Greutate: 110 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți auto-pivotante.

Produs brevetat.

Pret incepand de la 2314€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish