Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Ares Glass

Masa extensibilă și transformabilă Ares Glass este o măsuță care întruchipează un spirit cosmopolit, un suflet anticonformist, un amestec de fațete care o fac fascinantă. Alăturarea unor materiale aparent contrastante, formele cizelate și prelucrarea perfectă, creează o simbioză de nebănuit. Oțel și sticlă, oțel și ceramică coexistând într-o armonie unică, sofisticată. O masă sclipitoare și versatilă.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Ares Glass se transformă dintr-o seducătoare măsuță de cafea într-o frumoasă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Măsuța se extinde foarte ușor prin două extensii tip carte, care se găsesc sub tăblie. Extensiile laterale tip carte sunt din MDF asortat cu tăblia. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Ares Glass are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 40 cm la 81 cm. Masa se extinde foarte ușor, prin 2 extensii tip carte de câte 42 cm fiecare, aflate la capetele mesei, sub tăblie. Extensiile sunt din MDF de culoare asortată cu a cea a tăbliei. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți autopivotante mascate în piciorul central. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia mesei extensibile și transformabile Ares Glass poate fi din sticlă lucioasă sau mată sau din ceramică. Baza metalică poate fi din inox sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×74 cm

Tăblia în stare extinsă: 162×74 cm cu o extensie sau 204×74 cu ambele extensii.

Înălțime reglabilă în orice punct între 40 și 81 cm.

Greutate: 90 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți auto-pivotante.

Produs brevetat.

Pret incepand de la 1931€.

Categorie:
Date:
en_USEnglish