Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă și transformabilă Ares Fold

Masa extensibilă și transformabilă Ares Fold este o masă modernă, ieșită din comun, cu o bază deosebită, care atrage imediat atenția. Ares Fold este o măsuță de cafea care se transformă într-o masă de prânz, concepută special pentru a surprinde. Se potrivește cu ușurință într-un decor minimalist, dar este imediat evidentă chiar și atunci când acesta este introdusă într-o cameră mai informală.

Acționare

Masa extensibilă și transformabilă Ares Fold se transformă dintr-o măsuță de cafea într-o modernă masă de sufragerie. Acționând maneta de blocare se poate ridica sau coborî la orice înălțime între minim și maxim. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă și transformabilă Ares Fold are structura centrală din oțel și mecanismul de ridicare cu piston cu gaz. Se poate regla în înălțime la milimetru de la 41 cm la 82 cm. Masa se extinde foarte ușor, având un mecanism sincron de deschidere, foarte bine mascat, care nu este vizibil în nici o poziție a mesei. Se poate extinde cu una sau două extensii de câte 50 cm, care se pot depozita sub tăblie. Extensiile sunt din același material ca și masa. Pentru o deplasare ușoară, masa are roți autopivotante mascate în piciorul central. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia poate fi din melamină, furnir natural, lăcuit mat, lăcuit lucios, lăcuit por deschis, efect mortar sau lemn de stejar termotratat. Baza metalică poate fi din inox sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: 120×80 cm

Tăblia în stare extinsă: 170×80 cm cu o extensie sau 220×80 cu ambele extensii

Înălțime reglabilă în orice punct între 41 și 82 cm

Greutate: 95 kg

Montaj

Masa sosește montată. Se poate deplasa relativ ușor, având roți auto-pivotante.

Produs brevetat.

Pret incepand de la 1933€, varianta pe melamina.

Categorie:
Date:
en_USEnglish