Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Masa extensibilă Celsius

Masa extensibilă Celsius cu tăblia sa rotundă, susținută de baza metalică, un frumos joc de picioare, evocă vechiul joc Shangai. Pare că unica mișcare posibilă este mișcarea tăbliei, care își poate dilata forma prin intermediul extensiei interne tip carte. Dedicându-se petrecerii în toată exuberanța sa. Fahrenheit Round este un joc de stil semnat Altacom. Are toate argumentele pentru a fi o alegere potrivită pentru orice interior modern sau clasic, acolo unde este prețuită forma sa rotundă.

Acționare

Masa extensibilă Celsius este o frumoasă masă rotundă, care se extinde foarte ușor, cu ajutorul unui mecanism sincron de extindere. Acesta este foarte bine mascat și nu se vede din nici o poziție a mesei. Ea se transformă într-o masă de sufragerie ovală. Designul și producția acestei mese aparține firmei italiene Altacom, producătorul european cel mai important în domeniul meselor transformabile și extensibile.

Detalii tehnice

Masa extensibilă Celsius este o masă de sufragerie extensibilă, ce are picioarele din metal și mecanism telescopic sincron de extindere. Se poate extinde de la 105 cm la 165 cm. Masa se extinde foarte ușor printr-o extensie tip carte, care se găsește sub tăblie. Extensia de tip carte este din același material ca și tăblia. Produs autentic fabricat în Italia.

Materiale

Tăblia mesei pentru living poate fi din melamină, furnir natural, lăcuit por deschis, efect mortar, ceramică sau sticlă. Baza metalică poate fi din inox sau din metal vopsit.

Dimensiuni

Tăblia în stare neextinsă: diametru 105 cm

Tăblia în stare extinsă: ovală, 165×105 cm cu o extensie

Înălțime 75 cm

Greutate: 75 kg

Montaj

Masa necesită un minim montaj (fixarea picioarelor de tăblie). În cutia cu care sosește masa se află toate cele necesare pentru a efectua acest montaj, inclusiv schemele.

Date:
en_USEnglish