Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Lampa de masa Planet T

Planet, o lampă splendidă născută din cea mai recentă experiență a companiei în domeniul academic, care s-a învârtit în jurul tematicii iluminatului. Riflessi, de fapt, a început recent o colaborare cu Departamentul de Arhitectură al Universității din Napoli Federico II și în special cu studenții Cursului de Master în Design pentru Mediul Construit.
Lampa cu structura metalica.
A. Versiune cu finisaj epoxidic: Versiune complet vopsită cu tratament epoxidic grafit.
B. Versiune cu finisaj epoxidic + galvanic: Versiune cu cerc superior și picioare vopsite cu tratament epoxidic grafit, iar cerc inferior vopsit cu tratament galvanic satinat cupru sau aur satinat.
C. Versiune cu finisaj galvanic: Cercuri și picioare vopsite cu tratament galvanic satinat din cupru satinat. Cablu electric din material negru
Riflessi, este definitia modernismului. Toate produsele lor au o linie impecabila si recunoscibila, realizate intr-o gama foarte larga de materiale si culori. Mese, oglinzi, scaune, console, corpuri de iluminat, piese de mobilier de design. In ultima poza a produsului puteti vedea dimensiunile, finisajele si preturile exprimate in euro.
Categorie:
Date:
en_USEnglish