Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Colectie Pininfarina Reflex Angelo

Colectia de lux, Pininfarina, de la Reflex Angelo include urmatoarele piese:
Masa de pranz extensibila, masa de pranz fixa(doua tipuri), canapele, scaune joase, scaune de bar si scaune cu brate.
Canapeaua GranTurismo se inspiră din liniile fluide și esențiale ale mașinilor sport Pininfarina. Noua canapea, păstrând în același timp același dinamism, oferă o mare versatilitate și modularitate pentru a se adapta la o varietate de medii. 2 sau 3 module de locuri cu 1 sau 2 cotiere. Structura internă din lemn cu umplutură din spumă poliuretanică și perne de scaun din poliuretan non-deformabil. Tapițerie disponibilă în toate categoriile de țesături și piele. Personalizabil cu conducte și cusături contrastante.
Canapeaua Stratum reprezintă un nou concept de canapea. Aspectul caracterizant este compozitia unor nivele diferite care ofera doua adancimi diferite ale scaunului asigurand astfel confort si relaxare in acelasi timp. Utilizarea diferitelor materiale îmbunătățește stratigrafia și, în același timp, conferă canapelei un caracter unic și distinctiv. Structura internă din lemn cu umplutură din spumă poliuretanică și perne de scaun din poliuretan non-deformabil. Tapițerie disponibilă în toate categoriile de țesături și piele.
Masa de pranz cu baza din material compozit ranforsat in metal, henna lucioasa lacuit in bronz sau in finisaje metalice satinate Alama si Titan.Blat din lemn teșit cu margine de bronz și capac MarmoReflex; sau blat din sticla securizata, sticla lucioasa sau extra-clara.
Produsele se pot achizitiona si separat.

Categorie:
Date:
en_USEnglish