Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Despre Noi

Alex Deco Design

Alex Deco Design reprezinta un multibrand 100% Made In Italy, menit sa aduca luxul si bunul gust in casele dumneavoastra.

Suntem parteneri directi ai companiilor si fabricilor din Italia pe care le reprezentam, avand astfel acces la designeri italieni de renume.

Aducem Branduri de Prestigiu din Italia care Exceleaza prin Calitate si Design

Rosini, de peste 40 de ani excelenta pe piata europeana, 100% made in Italy. Piesele de mobilier realizate de Rosini(canapele, fotolii, paturi) sunt in primul rand produse perfecte din punct de vedere al croitoriei. Totul fiind customizabil; de la cusatura aleasa, la canapele dehsusabile, brate detasabile, sisteme pe pistoane hidraulice, material lemn triplu stratificat.

Riflessi, este definitia modernismului. Toate produsele lor au o linie impecabila si recunoscibila, realizate intr-o gama foarte larga de materiale si culori. Mese, oglinzi, scaune, console, corpuri de iluminat, piese de mobilier de design.

Longhi, Reflex Angelo si 4Mariani sunt cativa colaboratori din gama noastra de lux; Longhi realizeaza piese exclusiviste pentru confortul casei, Reflex Angelo propune colectii semnate de designeri renumiti, precum Pininfarina, iar 4Mariani acopera zona exclusivista de office, pe langa cea a casei.

ILA, realizeaza plante seminaturale; Combinația de trunchiuri 100% naturale, lemn – selectate, uscate și tratate după cele mai înalte standarde – și cele mai fine esențe verzi creează decorațiuni unice și exclusive, potrivite pentru orice mediu și complet personalizabile. Plantele noastre semi-naturale și grădinile verticale nu au nevoie de apă sau de nici un fel de întreținere.

Altacom este inventatorul mesei transformabile. Oferă o serie de soluții de amenajare multifuncționale în care tehnica, caracterul practic și designul se reunesc în produse unice.

In portofoliul Alex Deco Design se regasesc si bucatarii, mobilier de baie, articole complementare precum tapet si covoare. Va punem la dispozitie mostre de material, cataloage, si piese finite in showroom, unde puteti beneficia de asistenta si de o experienta placuta in lumea designului italian.

Intreaba Specialistul nostru in Design Interior

en_USEnglish