Allston

Lorem ipsum dolor sit amet, vix ea veritus delectus. Ignota explicari.

a

Contact

231 East 22nd Street, Suite 23 New York NY 10010

Email: office.ny@ratio.com
Fax: +88 (0) 202 0000 001
butonsuna body

Canapele si Fotolii

Canapele si Fotolii Premium

Canapele si fotolii realizate 100% in Italia, complet customizabile dupa dorintele dumneavoastra. Descopera piesele exclusiviste concepute de Rosini si Gurian.

Canapele clasice, moderne sau contemporane cu structura interioara din lemn adevarat, cu perne din spuma poliuretanica de mare densitate, perne acoperite in strat de clima soft sau perne umplute cu pene. Majoritatea pieselor sunt complet dehusabile, ceea ce le face foarte usor de intretinut. Materialele exterioare sunt asemenea foarte variate: piele(peste 3 tipuri de piele), catifea, nabuco, tesaturi. Alege modelul favorit.

🎉Comanda orice model de canapea 🛋️RosiniDivani si primesti discount 40% pentru un fotoliu din acelasi model si categorie de material🎀.
Alege modelul de canapea https://alexdecodesign.ro/canapele-si-fotolii/ si solicita pretul pentru dimensiunea sau configuratia dorita. Raspuns rapid.

Produsele se realizeaza la comanda in fabrica din Italia🇮🇹(4-6saptamani).📦Se expediaza oriunde in Romania, transport inclus in pret.
💶💳 Avans 50% la plasarea comenzii,diferenta se achita la momentul expedierii catre beneficiar.
🧾📄Comanda este insotita de factura si certificat de garantie(2 ani)RosiniDivani.

Oferta disponibila in showroom sau online
www.alexdecodesign.ro 📞 0733 633 389

📍Tomis Mall et2. Constanta

This will close in 20 seconds

en_USEnglish